aboutus

Xianglong Shoes Limited

Xianglong Shoes Limited
1
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: SHUAIKEWEI
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: >5000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Xianglong Shoes Limited wordt gevestigd in Nan'an-Stad, Fujian-Provincie, en is hoofdzakelijk bezig geweest met de productie en de verkoop van sportenschoenen en leerschoenen. De bedrijven die eerst aanhangen het „klant, vorderen“ bedrijfsfilosofie, aanhangen „klanten eerst“ principe gestadig om onze cliënten de kwaliteitsdiensten aan te bieden. Xianglong Shoes Limited werd geregistreerd in Oktober 2004. Sinds zijn onderneming, na 15 jaar van nauwgezette verrichting, heeft het een volledig verkoopnetwerk en samenwerkingspartners op lange termijn. De producten zijn goed - ontvangen en vertrouwd op door klanten. In de 15 jaar van de de ontwikkeling en groei van het bedrijf, hebben wij altijd klanten van kwaliteitsproducten en de correcte naverkoopdienst voorzien. Het bedrijf volgt strikt de van het de kwaliteitssysteem van „ISO“ internationale productie en het beheer. Met technologische innovatie als stuwende kracht voor ontwikkeling, zullen wij modernisering, krachtig normalisatie, procedure en wetenschappelijk beheer bevorderen, en zijn geëngageerd aan het voorzien van klanten van kwaliteitsproducten en de perfecte diensten. Met de snelle ontwikkeling van e-commerce en e-commercetransformatie, zal het bedrijf het e-commercegebied, ingaan en een e-commerceteam met 15 teamleden gevestigd. 
Opgericht in 2010, is het merk van Shuai Kewei een zelf-bezeten merk. Het is een inzameling van de klassieke stijlen van het maniermerk. Het wordt ontworpen volgens de voetvorm van de schoenen van Oosterse mensen. Het is eenvoudig, modieus en comfortabel. De schoenen van de mensen van Shuaikewei streven stedelijke percelen na. De ontwerpers brengen de populaire elementen van elk seizoen in het merkontwerp. Op basis van het benadrukken van het merk en de smaak, streven wij ernaar om vele details aan moderne stedelijke mensen uniek, edel en comfortabel, en uniek te maken. De buitengewone charme. De schoenen van het merkmensen van Shuaikewei worden geplaatst als 18-35 jaar oud, die van reis en sporten houden. De jongeren die over het leven hartstochtelijk zijn, de prijs van het product bent tussen 158-398 yuans.

 

-02-
Geschiedenis

In 1997, begon de stichter van de schoenfabriek, M. Huang Compliance, de bouw van de schoenfabriek te organiseren, en begon in de workshop te werken om de productie van leerschoenen voor klanten aan te passen.


In 2004 na jaren van ontwikkeling, heeft de schoenfabriek vorm gevergd en met succes met 2004 geregistreerd.


In 2008, met de ononderbroken uitbreiding van de zaken, werd het gebied van de schoenfabriek uitgebreid van 500 vierkante meters aan 1.500 vierkante meters, en het aantal werknemers bereikte 46, hoofdzakelijk voor de productie van grote fabrieken en merken.


In 2012, werd de schoenfabriek uitgebreid, en 3 geavanceerde productielijnen werden geïntroduceerd, met 65 werknemers, en met succes geregistreerd en werden in werking gesteld het onafhankelijke merk „Shuai Kewei“.


In 2014, openden de bedrijf hoofdzakelijk in werking gestelde onafhankelijke merken, 15 off-line distributiekanalen, geïntroduceerd 5 geavanceerde productielijnen, 78 werknemers, 10 ontwerpers en 12 op de markt brengende personeel.


In 2018, heeft de off-line kanalen van het bedrijf die aan meer dan 30 zijn gegroeid, en het een bepaalde marktinvloed, vanaf Oktober 2018. De verkoop van het bedrijf overschreed 12 miljoen yuans, zal het bedrijf het e-commercegebied, ingaan en heeft 15 momenteel ervaren e-commerceteam.

 

Opgericht in 2010, is het merk van Shuai Kewei een zelf-bezeten merk van de Schoenfabriek van Fujian Nan'an Xianglong. Het is een inzameling van de klassieke stijlen van het maniermerk. Het wordt ontworpen volgens de voetvorm van de schoenen van Oosterse mensen. Het is eenvoudig, modieus en comfortabel. De schoenen van de mensen van Shuaikewei streven stedelijke percelen na. De ontwerpers brengen de populaire elementen van elk seizoen in het merkontwerp. Op basis van het benadrukken van het merk en de smaak, streven wij ernaar om vele details aan moderne stedelijke mensen uniek, edel en comfortabel, en uniek te maken. De buitengewone charme. De schoenen van het merkmensen van Shuaikewei worden geplaatst als 18-35 jaar oud, die van reis en sporten houden. De jongeren die over het leven hartstochtelijk zijn, de prijs van het product bent tussen 158-398 yuans.
Momenteel, wordt het Shuikewei-merk hoofdzakelijk offline verkocht, en heeft een volledig verkoopkanaal. De verdelers worden verdeeld in Fujian, Guangdong, Jiangxi, Hunan en andere gebieden, met meer dan 30+-verdelers. In de toekomst, zal het bedrijf honderden miljoenen mensen de perfecte ervaring laten delen die door Shuai Kewei merkschoenen wordt gebracht. In vijf jaar, heeft het aantal verdelers 100 overschreden, en het jaarlijkse verkoopinkomen heeft 100 miljoen yuans bereikt. Binnen 10 jaar, hebben de verdelers 300 en gerealiseerd jaarlijks verkoopinkomen overschreden. 1 miljard yuans. Na het ingaan van Tmall, zal Shuai Kewei online en off-line integratie realiseren, zal tot het nieuwe kleinhandelssysteem van Tmall, toegang hebben en zal online verdelers ontwikkelen om merkdekking volledig te realiseren.

-03-
Dienst

Onze Diensten
 

1. 4000 m2-het pakhuis laat 48 u-levering voor 12.000 prs orde toe.

2. Veel lagere prijs dan OEM prijs.

3. 9 jaar online in het groot het uitvoeren ervarings.

4. multi-opties voor jonge geitjes, mannen, vrouwen.

5. Beschikbare OEM.

6. de goede diensten zullen en op tijd antwoorden

 

BETALING

 

Storting op 30%, Saldobetaling vóór levering T/T

 

STEEKPROEF

 

Wij bieden vrije steekproeven voor alle stijlen in onze schoenen aan, maar de klantenbehoefte neemt het verschepen kosten.
Al steekproef laadt uw betaald wij u zullen terugbetalen nadat wij een grote overeenkomst maakten. Dank voor u die begrijpen!

-04-
Ons Team

Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoek, de vervaardiging, en de verkoop van een grote verscheidenheid van Schoenen.

 

Contactgegevens